Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di tonno in scatola a filetti
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca
- 150 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di spaghetti integrali
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1834.7 kJ / 438.5 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Carbohydrates
- 66.1 g
- Fat
- 12.6 g
- Saturated Fat
- 1.8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 320.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Pasta risottata alle vongole
1h
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Pasta tonno e olive
35 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min