Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 38.2 g
- Fat
- 30.6 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 15.2 g
- Sodium
- 258 mg
In Collections
Alternative recipes
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2j
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1j 30 menit
Calamari Sottovuoto
50 menit
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1j 30 menit
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2j 30 menit
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min