Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di speck, a fette sottili
- 12 asparagi, puliti
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 18.4 g
- Saturated Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 393.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Finocchi gratinati
30min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45min
Sformato di zucchine al basilico
50min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30min
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Lasagne di pane raffermo
1h 45min
Torta salata con ragù
1h 30min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min