Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sour Cream
- 250 g Quark, 20% Fett
- 150 g Crème fraîche
- 15 g Zitronensaft
- ½ TL Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Msp. Rosmarin, getrocknet, gemahlen
Süßkartoffelwaffeln und Fertigstellung
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 500 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 100 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 784 kJ / 187 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Karamell-Popcorn
40min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40min
Pfannkuchen für jeden Tag
20min
Tortilla-Chips mit Tomaten-Mango-Salsa
2h
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15min
Cocktail-Dressing
5min
Stock-Pops
2h
Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream
30 Min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 Min
Salami-Pizza mit Käserand
1 godz. 50 min
Radieschen-Dip
10min
Stockbrot
1h 30min