Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
or 500 - 700 g Frittieröl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Palatschinken
45 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30 min
Wurstknödel
1h 20 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos klassisch
1h 30 min
Waldviertler Knödel
1h