Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
or 500 - 700 g Frittieröl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Wurstknödel
1h 20min
Eiernockerl
30min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Schokogugels mit Schlagobers
1h
Bunte Donuts
2 godz. 40 min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Frittierte Hühnernuggets
30min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos klassisch
1h 30min