Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Prise Salz
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum EInfetten
- 2 Eidotter
- 10 g Rum
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
or 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Gebackene Speckknödel
50 Min
Älpler Flädle
30 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10min
Gotl-Zopf
2 Std. 15 Min
Hasenöhrl
1 Std.
Zuckerreinkerl
2h 50min
Lustenauer Käsdönnala
2 godz. 30 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1小时 20 分钟
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Wälder Käsknöpfle
55min