Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema di nocciole e funghi
- 80 g di acqua
- 300 g di funghi freschi, puliti e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di amido di mais
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di nocciole sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- fette di pane casereccio, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 5255 kJ / 1256 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 118.9 g
- Saturated Fat
- 136.5 g
- Fibre
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Aperitivo alla fragola (TM6)
15min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Crema dessert alla birra
2h 15 min.
Meringata al cioccolato
9h 25 min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Mojito analcolico (TM6)
10min
Tris di salse per aperitivo
30min
Tartine tonno e ceci
30min
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10min
Peposo toscano
1h 30min