Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
or 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 47.3 g
- Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 4.9 g
Alternative recipes
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Castagnaccio
1 Std.
Pan co' Santi
7h
Crema di panzanella
40min
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata fiorentina
50 Min
Gnudi toscani
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min