![Pandoro al caffè con salsa al caramello Pandoro al caffè con salsa al caramello](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18CC78FB-9A9F-433B-827D-CB21B12C1C1D/Derivates/19d18573-96e9-4dec-947c-1774dc0e47e2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 30 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 5 g di caffè solubile
- 10 g di zucchero
- 85 g di farina manitoba
Primo impasto
- 1 uovo
- 30 g di zucchero
- 30 g di burro
- 105 g di farina manitoba
- 10 g di amaretti sbriciolati
Secondo impasto
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale
- 85 g di burro a tocchetti
- 1 uovo
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 10974.6 kJ / 2623 kcal
- Protein
- 58.6 g
- Carbohydrates
- 346 g
- Fat
- 108.9 g
- Saturated Fat
- 63.3 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodium
- 215 mg
In Collections
Alternative recipes
Panettone con fichi e noci
7 Std. 30 Min
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Piccoli panettoni
6h 40min
Cioccolatini alle mandorle
2h 30min
Colomba al cioccolato fondente
50 мин.
Pandoro
12h
Panettone
6 Std. 30 Min
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30 min
Dado granulare
8h 15min