Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 275 g di farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 - 100 g di pecorino crotonese, a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- 50 - 60 g di nduja calabrese a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli pugliesi
1hod. 15min
Cornetto di Matera
4h 30 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Taralli al limoncello
45min
Taralli dolci speziati
55min
Cartellate
1h 5min
Focaccia alle alici
1hod. 55min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Cavatelli
1h 30min