Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 60 g Haselnüsse
- 150 g Zucker
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 375 g Mehl
- 3 TL Backpulver
- 60 g Nougat, in kleinen Stücken
- 1 EL Milch
- 1000 g Pfirsiche, entsteint, in Spalten
Belag und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Butter
- 150 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 150 g Nougat, in kleinen Stücken
- 30 g Öl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 Std.
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Pfirsich-Biskuitrolle
2 godz. 10 min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 Std.
Schoko-Kiba-Kuchen
1h 45min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.