Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 160 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 2 Eier
- 90 g Mineralwasser
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit
- 2 Eiweiß
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Klassischer Käsekuchen
4 Std.
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Karamell-Obstkuchen
1 godz. 20 min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min
Weihnachtskuchen
1h 30 min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15 min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min