Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 75 g Mandeln
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eier
- 375 g Mehl
- ¾ Pck. Backpulver
- 180 g Schokostreusel, dunkel
- 312 g Mandarinen, aus der Dose, mit der Flüssigkeit (312 g)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1320 kJ / 316 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 71 mg
In Collections
Alternative recipes
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Schokoladenpudding
15 min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12h
Carina-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1 godz. 15 min
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2h
Quark-Nuss-Stollen
2 godz. 30 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Orangen-Schoko-Kuchen
1h
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1h 30min