Champignon-Rucola-Salat
TM6

Champignon-Rucola-Salat

4.6 (2.5K ratings)

Ingredients

  • 1 Zwiebel, geachtelt
  • 20 g Öl
  • 200 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
  • 20 g Pinienkerne
  • 5 g Essig
  • 1 TL Senf
  • 1 EL Honig
  • ¼ TL Pfeffer
  • ¼ TL Salz
  • 100 g Rucola, grob zerzupft
  • 200 g Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
  • 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (1-2 cm)
  • 100 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
  • 100 g Mais, aus der Dose, abgetropft

Nutrition
per 1 Portion
Calories
1600 kJ / 382 kcal
Protein
20 g
Carbohydrates
23 g
Fat
21 g
Fibre
8.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes