Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 2 Eier
- 100 g Radieschen
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken, Sud aufgefangen
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, mittelscharf
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 TL gekörnte Brühe - 15 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1688 kJ / 403 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1297 mg
In Collections
Alternative recipes
Ofen-Omelette mit Topping
20 dk
Eier-Gemüse-Salat
35 dk
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1sa
Kohlrabi-Eier-Salat
1sa 15 dk
Eiersalat mit Putenbrust
45 Min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 dk
Leichter Nudelsalat
1sa 40 dk
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 dk
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 dk
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 dk
Eisbergsalat für Eilige
10 dk