Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 2 Eier
- 100 g Radieschen
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken, Sud aufgefangen
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, mittelscharf
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 TL gekörnte Brühe - 15 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1688 kJ / 403 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1297 mg
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Gemüse-Salat
1h
Paprika-Shake mit Hüttenkäse
10min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1h
Leichter Nudelsalat
1h 40min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50min
Eier-Gemüse-Salat
35min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 Min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Paprika-Käse-Salat
40 Min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 Min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 Min
Eisbergsalat für Eilige
10min