![Pâté provençal vegan Pâté provençal vegan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B001F5E-2044-477D-9F7D-A6959522998D/Derivates/89977470-fba2-4da1-a66d-9d3690f1b774.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 100 g de protéine de soja texturée
- 265 g de pois chiches en conserve
- 65 g d'échalotes (2 échalotes env.)
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de poivron rouge (½ poivron rouge), détaillé en dés
- 100 g de poivron jaune (½ poivron jaune), détaillé en dés
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 2 c. à soupe de germes de blé frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1081.9 kJ / 260.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 3.4 g
- Fat
- 18.4 g
- Saturated Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 319.9 mg
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