Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 700 g Weißer Bierrettich, in Scheiben (1-2 cm)
- 15 g Senf, scharf
- 40 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 2 TL Zucker
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen, inkl. Grün
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 3 - 4 Radieschen, rot
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 godz.
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20 min
Kopfsalatsuppe
35 min
Gelber Fisolensalat
40min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1 godz.
Apfel-Sauerkraut-Salat
1h 15min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 godz. 30 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Krautsuppe
55min