Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 843 kJ / 202 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Gnocchis à la carbonara
15min
Carbonara
30 Min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30 Min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40min