Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 843 kJ / 202 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Chocolat chaud onctueux
15min
Œufs sur le plat vapeur
15min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs Bénédicte
45 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min