Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Cake au citron
1h 5min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30 min
Génoise
1h 50 min
Crème brûlée
4 godz. 50 min
Gratin dauphinois
50min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béchamel
15min
Dip au thon
5 Min
Blancs en neige
5 Min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min