Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake New York
6h 30min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Coulis de framboises
10 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4h 35 min
Crème de citron
1 godz.
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 min
Crevettes à l'aigre-doux
1u. 15min
Risotto
30 min
Sauce béchamel
15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Tarte meringuée au citron
2h 30min