Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce béchamel
15 Min
Glace à la vanille
12 Std.
Tiramisu fraises-sureau
3h 15 min
Soupe de potiron
35 min
Sauce à l'ail
10 Min
Sauce au curry
5 Min
Velouté de légumes
45 min
Sauce cocktail
5 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 Std.
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Coulis de framboises
10 Min