Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Profiteroles en pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre (10 g)
- 120 g de farine
- 3 œufs (moyens)
Sauce au chocolat et finition
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- crème glacée, vanille, faite maison ou achetée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise
1 Std. 50 Min
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Sauce à l'ail
10min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Nuggets de poulet avec country cuts et ketchup
1 Std.
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Sorbet à la Piña colada
30 Min
Crème fouettée
10min
Glace à la vanille
12h
Crème fraîche
12j 5 menit
Merveilles
1h 10min