Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, entiers, coupés en quatre ou en rondelles
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 334.7 kJ / 80 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 6.7 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 8 mg
Alternative recipes
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min