Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio di oliva
- 150 g di carote, a fette (2 mm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di porri, a rondelle (5 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 283 kJ / 67 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min
Patate lesse
30p
Zuppa di bietole e ginger
40p
Impasto per pizza
1óra
Uova sode
20min
Mela cotta con crema di marzipane
20min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1óra
Passato di verdure
50p
Frittata
35p
Petto di pollo e zucchine
50p
Fagiolini al pomodoro
55min