Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio di oliva
- 150 g di carote, a fette (2 mm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di porri, a rondelle (5 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 283 kJ / 67 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Asparagi con patate
50min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Purè di patate
50min
Vellutata di verdure
40min
Frittata
35min
Zuppa di zucca
35min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Patate lesse
30min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Purea di patate
45min