Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane veloce
1h 15min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2 Std.
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 Std.
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min