Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2h
Pan Brioche
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Pane tipo ciabatta
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Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane paesano
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Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min