Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Pane di segale vallesano
10h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pizza alla romana
No ratings
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3 Std.