Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
or 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optional)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
No ratings
Pasta all'uovo
No ratings
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pasta choux
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale vallesano
10hod.
Pane integrale
No ratings
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk