Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
or 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optional)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3 Std.
Focaccia alla farina di farro
Ninguna valoración
Pizza alla romana
Ninguna valoración
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1h 45min