Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Spezzatino di manzo su purea di sedano
No ratings
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3sa
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Naan al coriandolo
1sa 15 dk
Baguette
4h
Biberli dell'Appenzello
No ratings
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Marmellata con zucchero gelificante
30 min