Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Base per pizza
49h 30min
Condimento allo yogurt
5 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Baguette
4h
Hummus
9 godz. 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Pizza alla romana
No ratings
Panini integrali per hamburger
No ratings
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Pane bigio in casseruola
2h 25min