Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzioni
- Calories
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Curry verde di pollo
55 Min
Mousse di tonno
5min
Salsa all'aglio
10min
Fonduta moitié-moitié
No ratings
Maluns grigionesi
No ratings
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Minestra di carote e menta
35min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 Std. 30 Min
Pudding alle fragole
No ratings
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Caramelle alla panna
2 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min