Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 31.7 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 378.4 mg
Alternative recipes
Confettura di more
45 Min
Pesto di rucola
10min
Dado vegetale
1小时
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Conserva di datterini e verdure
7h
Pesto alla siciliana
15 Min
Confettura di pesche
1h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Confettura di fichi
1小时