Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 31.7 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 378.4 mg
Alternative recipes
Pangrattato
10 Min
Dado vegetale
1 Std.
Confettura di fragole classica
1h 5min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Confettura di more
45min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min