Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Laugenbrezel, in Scheiben (ca. 5 mm)
- Olivenöl zum Beträufeln
- 90 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 200 g Bergkäse, in Stücken (2 cm)
- 80 g Rapsöl
- 20 g Weißweinessig
- 1 geh. TL süßer Senf
- 1 geh. TL körniger Senf
- 60 g Gurkenwasser
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Leberkäse-Aufschnitt, in feinen Streifen
- 100 g Radieschen, in feinen Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Flammkuchen-Toast
20 min
Leichter Wurstsalat
10min
Maultaschensalat
30 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Bavarian Wrap
10min
Weißwurstsalat
30 min
Strammer-Max-Salat
30 min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 godz. 20 min
Obatzter mit Bier
10min
Deftiger Westernsalat
1h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min