Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Toastbrot, in Stücken
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 500 g Wasser
- 1000 g weißer Spargel, geschält, holzige Enden abgeschnitten
- 40 g Mehl
- 2 Eier, verquirlt
- 6 Scheiben Schinken, gekocht (ca. 120 g)
- 6 Scheiben Gouda (ca. 200 g)
- Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1451 kJ / 346 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Surf-&-Turf-Hot-Dog
30min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3 Std.
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Kässpatzen
1h 15 min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Spaghetti mit Bärlauch-Carbonara
25min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1h
Gratinierte Schinken-Spargel-Röllchen
1 godz. 10 min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15 min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h