Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Toastbrot, in Stücken
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 500 g Wasser
- 1000 g weißer Spargel, geschält, holzige Enden abgeschnitten
- 40 g Mehl
- 2 Eier, verquirlt
- 6 Scheiben Schinken, gekocht (ca. 120 g)
- 6 Scheiben Gouda (ca. 200 g)
- Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1451 kJ / 346 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min
Schnitzel mit Gemüsekruste und Kartoffeln
1h 10min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Spargel-Bruschetta
45min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1 Std.
Gratinierte Schinken-Spargel-Röllchen
1h 10min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2h 20min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.
The-German-Hot-Dog
35min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 Std.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Knusper-Hähnchen mit Rahmkohlrabi und Süßkartoffel-Sticks
40min