Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 - 80 g di burro
- 500 - 1000 g di latte
- 40 - 80 g di farina tipo 00
- 1 - 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 4 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1000 g
- Calories
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 109 g
- Fat
- 103 g
- Saturated Fat
- 62 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 1732 mg
In Collections
Alternative recipes
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Cannolo scomposto
3j
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Bagel con bacon e uova
2h
Salsa Soubise
30min
Cioccolata calda alla cannella
15 min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Crostini con crema di avocado e daikon
20 min
Fileja al ragù
3j
Soufflé al Castelmagno
55 min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15 min.
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min