Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 - 80 g di burro
- 500 - 1000 g di latte
- 40 - 80 g di farina tipo 00
- 1 - 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 4 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1000 g
- Calories
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 109 g
- Fat
- 103 g
- Saturated Fat
- 62 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 1732 mg
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
No ratings
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1h
Crema alla polpa di granchio
10min
Linguine con polpette alla fiorentina
1 Std. 10 Min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 Std. 25 Min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 Std. 10 Min
Torta Dobos
3 Std. 30 Min
Salsa ricotta, basilico e miele
15min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Torta magica
4h