![Uramaki (per 1 persona) Uramaki (per 1 persona)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ece4701-e634-4fb9-a8f4-5754ecdd5479/Derivates/7e343713-1c5d-4028-a18a-8c31bd63d29c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Riso per sushi
- 50 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di avocado maturo, la polpa a fette
- salsa di soia q.b. per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Carbohydrates
- 47.2 g
- Fat
- 41.4 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Sushi donuts
50 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Sushi allo spada affumicato
55 dk
Hawaian Poke Bowl
35 min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 min
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Pokè bowl al salmone
35 min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15 min
Noodles con gamberi e avocado
35 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min