![Salsa alla vaniglia (crema inglese) Salsa alla vaniglia (crema inglese)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ee0b85-31cd-42f1-b04e-978454a1adc3/Derivates/0bb7c7d9-581e-4e7a-be9e-933598d15234.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte
- 4 tuorli d'uovo
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 3709 kJ / 885 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 55 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 221 mg
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Coulis di fragole
20 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crema inglese
10 min
Crema catalana
40min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Salsa bernese
20 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3hod.
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Caramello salato
1h