Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 380 g
- Saturated Fat
- 203 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 939 mg
Alternative recipes
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Shortbread
2 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2小时 10 分钟
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Salsa bernese
20 Min
Salsa bernese
20 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2小时 10 分钟
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20 min
Salsa olandese
15 Min
Uova alla Benedict
45 Min
Shepherd's Pie
2 Std.
Bisque di gamberetti con crostini
1小时