Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 380 g
- Saturated Fat
- 203 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 939 mg
Alternative recipes
Salsa tartara
10 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30 min
Maionese al curry
15 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Salsa bernese
20 min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 min
Salsa bernese
20 min
Salsa olandese
30 min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2hod. 20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Salsa olandese
30 min