Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Carbohydrates
- 44.5 g
- Fat
- 20.3 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 391.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1小时
Canederli allo speck
2ч. 40 мин.
Salsa bolzanina
15min
Spatzle verdi alla carbonara
1小时
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 分钟
Spatzle alla barbabietola
30min
Risotto al Teroldego
40 分钟
Tortel di patate
40 分钟
Canederli al formaggio
1小时
Spatzle agli spinaci
1小时
Gnocchi di polenta
25min