![Tarte tatin Tarte tatin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69557ebb-7217-43b9-8af8-dd296ee19cfc/Derivates/f4bf3e6f-be4a-4ec3-84ac-40271ff9800f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 41 mg
Alternative recipes
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Semolino dolce
1klst
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bonèt
2klst
Apple crumble (Crumble di mele)
1klst
Flan al topinambur
40 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Mini bonet
2klst
Brandacujun
45 min