Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 41 mg
Alternative recipes
Mini bonet
2 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione (TM6)
15 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1小时 15 分钟
Brandacujun
45 Min
Semolino dolce
1小时
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2 Std.
Bagna cauda
35min