Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
270
g di farina di grano saraceno per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
or 270 g di farina di mais bianca bramata per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzoccheri
50p
Testaroli di farro alle noci
45p
Risotto timo e toma
35p
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30p
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Risotto pere e Taleggio
40p
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Polenta taragna
1óra 15p
Polenta al formaggio
1óra