Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung
- Wasser
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 2 - 3 Artischocken, frisch, je nach Größe
Garen und Fertigstellung
- 1600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 2 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 470 kJ / 112 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 28.5 g
In Collections
Alternative recipes
Artischocken alla Romana
50 Min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1h
Moules et frites
45min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 30min
Spargel-Antipasti
40 Min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2 godz. 30 min
Rahmspinat mit Macadamia und Safran
35min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min