Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Gouda, in Stücken
- 1 Fladenbrot (siehe Tipp)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 80 g Röstzwiebeln
- 100 g Remoulade
- 2 TL Senf
- 4 EL Ketchup
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Mini-Würstchen, längs halbiert
- 80 g Gewürzgurken, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1 Std. 50 Min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1h 10min
Burgersalat
35 Min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1h 10min
BBQ-Zupfbrot
50 Min
Deftiger Westernsalat
1 Std.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35min
Flammkuchen-Toast
20 Min
Hot Dog to go
30 Min
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1 Std. 45 Min