Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Ossobuco
3h 40min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Grüne Pfeffersauce
20 Min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 Std. 45 Min
Kräuteröl
1 godz. 30 min
Frittaten-Suppe
50min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Vitello Tonnato
48h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min