Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (optional)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Carbohydrates
- 1.4 g
- Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di calamari
55 min
Seppie con i piselli
40 min
Insalata di calamari al limone
35min
Calamari in umido
55 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min