Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Knoblauchzehen
-
1
Zwiebel, klein
or 1 Schalotte - 25 g Öl
- 12 Oliven, schwarz, entsteint
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), halbiert
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Scheiben Baguette
- 20 - 30 Basilikumblätter, frisch, in feinen Streifen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 388 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Feta-Grill-Pfännchen
25 min
Brotröllchen
40min
Eisbergsalat mit Halloumi
40min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Crostini mit Käse
20 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 godz. 15 min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 min
Überbackenes Brot
20 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min