Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive, et 1 c. à café pour la finition
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Sorbet aux fruits
10min
Pain express
1 godz. 15 min
Risotto
30min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Brioche
8h
Fougasse (Découverte)
1h
Galettes de pommes de terre
45min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Fougasse au romarin
3h 25min
Cake surprise
2 godz.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min