Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 700 g Schweineschnitzel, in Stücken (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
or 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 ½ EL Worcester-Sauce
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 80 g Mehl
- 40 g Butter
- 25 g Zitronensaft
- 100 g Weißwein
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Toastbrotscheiben
- Worcester-Sauce
- 1 Zitrone, in Scheiben, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2564 kJ / 612 kcal
- Protein
- 55 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Eierschecke
6h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.
Schmorgurken
30 Min
Königsberger Eintopf
45 Min
Tote Oma
50 menit
Knusperflocken
2h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1j 30 menit
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Soljanka
45 Min
Senfeier
1 Std. 5 Min
DDR - Soljanka
1 Std.