Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei, durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
- 30 g Mehl
- 400 g Sauerkraut, zerpflückt, abgetropft
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 TL Kümmel, ganz (optional)
- 3 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Piment
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2748 kJ / 656 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1150.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauerkraut-Eintopf
40 min
Bratenpaste
3h
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 Std.
Schlemmertopf
40 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Winzertopf
2h 40 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Bolognese classico
5h
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.