Käse-Spätzli

Käse-Spätzli

4.5 86 ratings
Prep. 35 min
Total 1 h 10 min
4 Portionen

Ingredients

Käse und Teig
  • Alpkäse (z.B. Etivaz), in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Weissmehl
    400 g
  • Wasser
    100 g
  • Milch
    100 g
  • Eier
    4
  • Salz
    1 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Msp.
Röstzwiebeln
  • Zwiebeln in Ringen (2 mm)
    160 g
  • Weissmehl
    1 EL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Bratbutter
    3 EL
Fertigstellung
  • Wasser
    2 l
  • Salz
    ½ EL

Nutrition per 1 Portion

Calories 778 kcal / 3258 kJ
Protein 33.7 g
Fat 37 g
Carbohydrates 76 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...