Maissuppe mit Wienerli und Bürli
TM6 TM5

Maissuppe mit Wienerli und Bürli

3.8 (69 ratings)

Ingredients

  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 10 g Butter
  • 2 Dosen Maiskörner, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 570 g)
  • 700 g Wasser
  • 200 g Vollrahm
  • 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • 8 Wienerli (ca. 400 g)
  • ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
  • 4 Brötchen (Bürli)

Nutrition
per 4 Portionen
Calories
13743 kJ / 3295 kcal
Protein
114.3 g
Carbohydrates
305 g
Fat
174 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes