Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 2 Dosen Maiskörner, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 570 g)
- 700 g Wasser
- 200 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 8 Wienerli (ca. 400 g)
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- 4 Brötchen (Bürli)
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 13743 kJ / 3295 kcal
- Protein
- 114.3 g
- Carbohydrates
- 305 g
- Fat
- 174 g
In Collections
Alternative recipes
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Risotto Cinque P
30 min
Risotto Bolognese
45 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Risotto milanese
30 min
Honig-Glace
17 Std. 45 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Ovo-Kuchen
55 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min