Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Pain aux graines
5 Std.
Pain de mie aux graines
6 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pains au maïs
3小时 20 分钟
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain aux pistaches
3h 15min