Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 15.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Astice in bella vista
1u. 15min
Aperitivo al sedano
10 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Cestino centrotavola
5hod.
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Stelle di mare
30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1u. 15min