Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 15.1 g
In Collections
Alternative recipes
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Cocktail alla frutta
10min
Forty fresh
10min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Paella
1 Std. 50 Min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min