![Bocconcini al Parmigiano reggiano Bocconcini al Parmigiano reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0709DA3A-87E4-4C26-A377-4780DF068F46/Derivates/17F86CFA-0A64-4715-A0DD-F70B91125C46.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1711 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Carbohydrates
- 48.3 g
- Fat
- 19.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 godz.
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Soufflé al formaggio
55min
Polpettone in crosta
1h 10 min
Morettini
3 godz. 10 min
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 godz. 30 min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Alberelli al cioccolato
4h 25 min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min