Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Carbohydrates
- 97.3 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 50 g
- Sodium
- 880 mg
In Collections
Alternative recipes
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Confettura di zucca (Bimby Friend)
45min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Pectina
55min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Crostini ubriachi
30 min
Confettura di fichi al Porto (Bimby Friend)
1h
Insaporitore alle bucce di verdure
2 Std. 15 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 min